Handelsvilkår


VILKÅR

Generelle oplysninger

Virksomhedens navn: Ericssons Rideudstyr

Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed

CVR nr.: 32441416

Adresse: Kellerisvej 60, 3490 Kvistgaard

E-mail: hanneericsson@hotmail.com

Telefon: +45 21 65 67 63

Aftaleingåelse

De aftaler der ingåes online på hjemmesiden mellem Ericssons Rideudstyr og kunden sker på følgende salgs- og leveringsbetingelser. Disse skal accepteres for at kunne gennemføre en bestilling. Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i individuelle aftaler og ordrebekræftelser, samt de oplysninger der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser kunden accepterer under bestillingsproceduren. Oplysninger fra andre annoncer, prislister, tilbud, brochurer, hjemmesideinfo m.v. er uden relevans for bedømmelse af leverancen. Aftalen mellem parterne er først bindende når ordren er accepteret af Ericssons Rideudstyr ved fremsendelse af skriftlig ordrebekræftelse. 
 

Afgivelse af ordre

Når der er afgivet ordre via online shoppen på hjemmesiden http://www.ericssonsrideudstyr.dk vil der blive fremsendt en ordrebekræftelse som leverancen sker på baggrund af, og når den er sendt afsted er aftalen bindende. 

Opbevaring af tidligere ordrer

Ericssons Rideudstyr opbevarer ikke indgåede aftaler. De er derfor heller ikke tilgængelige for kunden efterfølgende. Ericssons Rideudstyr opfordrer derfor til at gemme fremsendte ordrebekræftelse og/eller faktura, da disse ikke er mulige at fremsende en kopi af. 


Bestilling

For at foretage et køb på ericssonsrideudstyr.dk skal du igennem følgende trin:

1. Læg de ønskede varer i indkøbskurven, gå derefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Godkend handelsbetingelserne.

4. Tjek alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet. 

Priser

Alle priser er angivet i DKK inklusiv 25% moms og eksklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger. 

Ericssons Rideudstyr oplyser fragtomkostninger, samt afgifter/gebyrer ved betaling med kreditkort inden afslutning og gennemførelse af købet. Disse omkostninger er således ikke inkluderet i produktets pris. 

Forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, forkert oplyste priser i forbindelse med aftaleindgåelse, samt andre forhold der kan medføre oplysning af forkerte priser. Ligeledes tages der forbehold for at en vare kan være udsolgt og derfor ikke kan leveres. I disse tilfælde er Ericssons Rideudstyr berettiget til at annullere en indgået aftale. 

Betaling

Der kan betales med MobilePay Dankort, VISA og Mastercard.

Beløbet trækkes først fra din konto, når varen er afsendt fra Ericssons Rideudstyr. 

Ericssons Rideudstyr benytter et certificeret betalingssystem, som er godkendt af PBS. Al datakommunikation under købet foregår via en krypteret forbindelse. Dette sikrer at udefrakommende ikke kan se dataen der udveksles. Betalingen sker i DKK, ligeledes via sikker krypteret forbindelse. 

Levering

Ericssons Rideudstyr ekspederer din ordre hurtigst muligt. Forventet levering kan ses under den enkelte vare på hjemmesiden. Leveringstiden skal altid ses som vejledende, men normalvis lyder den på 1-3 hverdage. Dine varer leveres af en fragtmand og vi bestræber os på hurtig levering og god service. Du kan afgive kommentarer vedr. leveringen, hvilket Ericssons Rideudstyr vil forsøge at efterkomme, men er ikke forpligtet til det. Accepterer du at fragtmanden må stille varerne uden kvittering overgår risikoen for varerne til dig, når de er leveret. Hvis ikke du accepterer at fragtmanden må stille varerne uden kvittering, skal du være hjemme ved levering – ved forsøgt levering, hvor kunden ikke er hjemme, pålægges et fragtgebyr for hvert nyt leveringsforsøg. 

Fragtpriser vedr. levering i Danmark;

Fragt pr. forsendelse kr. 50,00

Reklamationsret og mangler

Ericssons Rideudstyr yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fakbrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationen strækker sig dog aldrig længere end varens holdbarhedsdato, som ofte er begrænset på foderstoffer. Bemærk at foderstoffer skal opbevares køligt, mørkt og tørt for at undgå, at holdbarheden forkortes. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert håndtering, betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. 

Køber skal ved modtagelsen sikrer sig at varerne er intakte og mangelfri. 

Eventuelle reklamationer, som køber har eller burde have konstateret ved ovennævnte undersøgelse af de leverede varer, skal ske skriftligt senest 48 timer efter modtagelsen til:

Ericssons Rideudstyr
Kellerisvej 60
3490 Kvistgaard

Reklamationen kan også fremsendes via. e-mail: hanneericsson@hotmail.com eller indtelefoneres på tlf. 21 65 67 63. 

Lider salgsgenstanden af en mangel vil Ericssons Rideudstyr forsøge at afhjælpe denne eller foretage omlevering, hvis dette ikke forårsager uforholdsmæssige omkostninger. Ericssons Rideudstyr afholder omkostningerne ved en returnering af mangelbehæftede varer, såfremt disse sendes med GLS pakkeshop, eller på anden vis i følge aftale med Ericssons Rideudstyr. 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Ericssons Rideudstyr. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget dine varer. Hvis du fortryder købet skal du sende en mail til os herom, hvor du gør tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette. Hvis du vælger at fortryde dit køb, skal du returnere varen i uåbnet tilstand og i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Omkostninger til returneringer skal du selv afholde.

Returnering

Eventuelt varereturnering forgår kun efter forudgående skriftlig aftale med Ericssons Rideudstyr, og senest 14 dage efter du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer ligeledes risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. 

Varen skal sendes til: 

Ericssons Rideudstyr, Kellerisvej 60, 3490 Kvistgaard

Det er et krav at fyldestgørende informationer og en kopi af fakturaen skal følge pakken/varen. Bemærk at vi ikke modtager pakken/varen sendt pr. efterkrav eller til afhentning i postbutik.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når varen er modtaget retur og godkendt refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Vi tilbageholder tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur. 
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Ericssons Rideudstyr på mail. Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Persondatapolitik

Nedenstående kan du læse mere om hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger du giver, når du besøger horsechoice.dk, webshoppen eller tilmelder dig vores nyhedsbrev. 

Ved afgivelse af ordre på ericssonsrideudstyr.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi registrerer dine oplysniner med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Ericssons Rideudstyr og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

De personoplysninger der indsamles via vores website sikrer vi i form af dit samtykke, således vi ikke indsamler nogle oplysninger, der ikke er godkendt af dig.
På den måde er du altid informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

De oplysninger der registreres er tilgængelige for virksomhedens indehaver og dataansvarlige medarbejder.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til Ericssons Rideudstyr sælges eller videregives ikke til tredjemand. Vi registrerer heller ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret kunde hos Ericssons Rideudstyr har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Som virksomhed er vi i forbindelse med køb af en vare nødsaget til at opbevare visse oplysninger i 5 år i forhold til vores regnskab. 

Al henvendelse i forbindelse med ovenstående rettes til Ericssons Rideudstyr via email hannericsson@hotmail.com.